Opdrachtgevers

Branches

Een alerte werkgever en een gemotiveerde werknemer: daar staan we voor. Sinds 1990 geven we daar zowel op collectief als individueel niveau invulling aan.


Wij werken veel voor sectoren en branches die zich niet meer thuisvoelen in beklemmende overeenkomsten. En die daar graag uit willen. Verandering en modenisering willen, maar niet weten hoe. Daar vinden we elkaar. Wij spreken uw taal en zorgen voor afspraken die hout snijden.

 

Zo hebben we samen met ondernemers  een belangenorganisatie opgezet en uit laten groeien tot de grootste van het land, voeren we het secretariaat voor een van de succesvolste opleidingsfondsen, hebben we meerdere sectoren geholpen aan een eigen cao op maat met inningssysteem en zijn we een inkoopcoöperatie van en voor ondernemers gestart. Recent hebben we de uitvoering en inning van cao-regelingen voor een grote branche overgenomen van een landelijke pensioenuitvoerder en simpel en praktisch opgezet.

 

Samen zorgen we voor een verdere professionalisering van uw branche. Dit doen we al meer dan een kwart eeuw.


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel voor een verhelderend gesprek.

Juridische vraagbaak


“De Eendracht is onze juridische vraagbaak en vaak van grote steun geweest bij personeelsconflicten. Als ondernemer is het fijn om terug te kunnen vallen op juristen die de juridische aspecten bewaken en zo nodig aanvechten. Dit heeft voor onze onderneming al meerdere keren tot succes geleid. Juridische kwesties waar wij als ondernemer onze handen liever niet aan branden. We zijn blij dat zij hun vak goed verstaan. ”

Martijn & Joyce Miedema