Opdrachtgevers

Ondernemers

Jaarlijks staan we honderden ondernemers uit diverse branches bij op juridisch, strategisch en commercieel vlak. We zullen onze mening nooit onder stoelen of banken steken. Gevraagd of ongevraagd. Je krijgt van ons een goed, helder en duidelijk advies.

 

Samen met ondernemers gaan wij aan de slag om een kans te benutten of een gevaar af te wenden. Zo zitten we dagelijks aan de onderhandelingstafel bij het sluiten van commerciële contracten, begeleiden we verkoop- en verhuurtrajecten en voeren we ontslagprocedures. Onze klanten zijn vaak MKB-ondernemers met stevige tegenpartijen zoals oliemaatschappijen, banken of de overheid. Onze adviseurs zijn dus wel wat onderhandelingsgeweld gewend. Ondanks alle specialistische kennis en een kleine dertig jaar ervaring hanteren wij geen idiote uurtarieven. Kortom: no nonsens ondersteuning en écht advies. En nog betaalbaar ook. Graag maken onze adviseurs kennis met u!

De perfecte dienstverlening


“De Eendracht ondersteunt ons als het gaat om juridische procedures binnen het arbeidsrecht. Ze adviseren ons wanneer welke stappen te ondernemen en ondersteunt ons in het opstellen van documenten met een juridisch karakter. De dienstverlening is altijd snel, correct en compleet. ”

Frank van Rens, Vissers Olie